Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

select * from menu_items where id=(select item_id from item_menu where page_id=5 limit 1)

Екипът на Новото тракийско злато сега

Понастоящем продуктите, разработени по компонент "Туризъм" се управляват от "Габи Тур" ЕООД, а мрежата на Новото тракийско злато в Източните Родопи се координира от Михаела Кирчева - експерт по устойчиво развитие и туризъм.

Сайтът и фейсбук страницата на Новото тракийско злато изцяло и доброволно се финансират и поддържат от Габи Тур ЕООД в името на това да се съхрани събираната и публикувана информация от 2010г досега и да се поддържа актуално съдържание, което да е достъпно и полезно за потребителите.

В същото време сайтът и фейсбук страницата Новото тракийско злато са удобна платформа за споделяне на новини и събития, от които могат да се възползват местните хора - фермери и предприемачи в Родопите.

Дейностите на компонент "Биоразнообразие и дива природа" се управляват и развиват от фондация "По-диви Родопи" и експертите Стойчо Стойчев (Българско дружество за защита на птиците), Стефан Аврамов (Българска фондация биоразнообразие) и Христо Христов (фондация "Приятели на родопските крави").

Младежки Екоклуб

Опазването на „зеленото злато“ - уникалното биоразнообразие на Източни...

Прочети още

Птиците в Източни Родопи

Източни Родопи са едно от най-богатите в орнитологично отношение места в...

Прочети още