Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

select * from menu_items where id=(select item_id from item_menu where page_id=5 limit 1)

Дарения

Подкрепете  фондация По-диви Родопи      ако усещате близка каузата за опазването на дивата природа и биоразнообразието в Източни Родопи.

Основен приоритет на По-диви Родопи е опазването на природата в Източни Родопи - една от най-дивите територии в Европа. Помагаме възстановяването на основни екологични процеси чрез разселване в природата на стада благородни елени, диви коне и зубри. Тези диви тревопасни животни по естествен начин поддържат ландшафта в Източните Родопи отворен, допринасяйки за запазването на биоразнообразието му.

Фондация "По-диви Родопи" насърчава устойчивото управление и използване на природните ресурси чрез природосъобразното пашуване с добре адаптирани редки местни породи като Родопско късорого говедо и каракачански кон.

Направеното от Вас дарение ще допринесе за опазването на дивата природа в Източните Родопи и ще увеличи възможностите за развитие на малък бизнес за местното население.

Банковата сметка на Фондация „По-диви Родопи“ е в Уникредит Булбанк АД, България:

IBAN : BG95UNCR70001520725754

BIC: UNCRBGSF 

 

Подкрепете сдружение "Нови перспективи за развитие" ако искате повече местни хора от Източните Родопи да предлагат качествени туристически услуги.

По време на проекта "Новото тракийско злато" успяхме да създадем мрежа от местни хора - малки туристиески бизнеси, които и до днес работят за устойчивото развитие на Източните Родопи. Това са местни водачи, собственици на къщи за гости, животновъди и хора, инвестирали в закупуването на лодки и велосипеди.

Техните дейности се подпомагат от сдружението чрез поддръжка на този уебсайт и сайта "rhodopemountains.eu", публикуване и разпространение на информация за техни инициативи и събития, насочване на туристи и посетители към местата от мрежата и изпращане на доброволци за сезонна работа във ферми и къщи за гости от мрежата.

Вие може да ни помогнете да увеличим подкрепата си за местната икономика като направите дарение на следната банкова сметка:

Пощенска банка, клон Кърджали:

IBAN: BG95PIRB80621606513236

BIC: BPBIBGSF

Всяко дарение се документира с договор, който Ви гарантира данъчни облекчения.

Благодарим Ви за съпричастността и подкрепата!

Фауната на Източни Родопи

Разнообразните естествени местообитания в Източните Родопи са дом за много...

Прочети още

Проект Слънчевата ферма

Проект "Слънчевата ферма - учене чрез преживяване" Център Ринкър към...

Прочети още