Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

Поддръжката на обекти в сайта става платена

На вниманието на всички собственици на хотели, къщи за гости и места за настаняване с профил в сайта на "Новото тракийско злато":

Поради липсата на финансиране за поддръжка на уебсайта newthraciangold.eu, считано от 01.01.2020 г. всички промени в текстове, снимки и прочее на съществуващи обекти в секции "Туризъм" и "Биоземеделие" ще бъдат таксувани. Събраните такси се използват за годишната поддръжка и обновление на уебсайта.
Такса не дължат само собствениците, които пожелаят обекта им да бъде свален от уебсайта, т.е. за изтриване на профил, такса не се дължи.
Интернет страницата на "Новото тракийско злато" е един от най-успешните инструменти, създадени по проект в Родопите. След спиране на финансирането обаче, поддръжката му се превръща в предизвикателство. За да се преодолее то, може да ни подкрепите с платено включване на:

 • 1. Ваше събитие в календара
 • 2. PR статия за вашия бизнес / обект и прочее
 • И двете опции вървят със споделяне на публикацията в профилната страница във Фейсбук: Новото тракийско злато
  За да продължи платформата да съществува, да информира и да носи ползи на всички предприемачи, свързани с туризъм и земеделие в Източните Родопи, се нуждаем от вашата подкрепа.
  Вижте долу скрийншот на резултатите от търсене в google.
  Ако са ви необходими още данни, които да повлияят върху решението ви да се включите в сайта, не се колебайте да пишете на: newthraciangold@gmail.com

  А също може и директно да ни подкрепите с дарение по сметката на сдружение "Нови перспективи за развитие" в Пощенска банка. Повече вижте тук.

  Собственикът (и координатор) на пакета от: този домейн (със собствен cms), фейсбук страницата и YouTube канала е отворен за предложения за покупка.

  google search

  google search

  google search

  Проект Слънчевата ферма

  Проект "Слънчевата ферма - учене чрез преживяване" Център Ринкър към...

  Прочети още

  „Снимай! Не убивай!“ - wildlife пленер

  Заедно с партньорите ни от Фотосинтезис Ви каним заедно да уловим красотата...

  Прочети още