Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

НТЗ на изложението ‘Fiets en Wandelbeurs’

Франк Зандеринк и Йохан Бекхаюс от екипа на "Новото тракийско злато" и Ивон Кемп от АРК представиха НТЗ и Източните Родопи на изложението ‘Fiets en Wandelbeurs’ в Амстердам, Холандия (1 и 2 март 2014). Това беше десетото издание на изложението.

`Fiets en Wandelbeurs`e национално холандско изложение, посещавано от много холандски туристи, любители на пешеходния и велосипедния туризъм. На щанда на НТЗ те можаха да се сдобият с карти и пътеводители за Източните Родопи, както и да получат информация за пътувания до района.

Изложението бе посетено от десетки хиляди души. Повечето от тези, които дойдоха на щанда на НТЗ бяха водени от любопитство към Източните Родопи и имаха специфични въпроси: как са организирани преходите пеша и на колело в района, къде може да се пренощува, къде може да бъде получена по-подробна информация. Колегите на щанда на НТЗ има оживени разговори с поне сто души.

Ръководителят на НТЗ изнесе 45-минутна лекция за района на Родопите, като подчерта неговия туристически потенциал. Лекцията бе посетена от около 20 души.

Екопътеки

Екопътека от Болярци до ПерпериконОбцина Кърджали, Източни РодопиПреди...

Прочети още

Традиционни ястия

Източнородопски: Какво да закусим:  Гюзлеми – в Дивата ферма  Катми –...

Прочети още