Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

“Новото тракийско злато“ на Ваканция&СПА ЕКСПО 2014

Трансродопският веломаршрут и Уикендът на отворените врати на "Новото тракийско злато" през април в Източните Родопи, са акцентите в участието на НТЗ в 31-то издание на Ваканция&СПА ЕКСПО. За пети пореден път проектът „Новото тракийско златосъвместно с мрежата си в Източните Родопи, ще се представи на най-голямата международна туристическа борса в България, която се открива утре.

Заповядайте от 13 до 15 февруари на щанда на "Новото тракийско злато" в Интер Експо център в София, зала 3, номер на щанда Е-25!

На щанда на НТЗ ще намерите орехи и бадеми от Ивайловград, вино от Тънково и Поповец, два вида сусамов тахан - бял биохан от Кондово и тъмен тахан от Ивайловград, разнообразна туристическа литература за Източните Родопи: пътеводители, Кросбил пътеводител за екотуристи и природолюбители (на англ. език), книги и карти, сред които и най-новата туристическа карта за Родопите ТРАНСРОДОПИ, както и ръчно изработени сувенири.

На 13 февруари от 12:00 ч. в зала „Пирин“ е насрочена специалната презентация на „Новото тракийско злато“. Екипът на проекта ще представи информация за Трансродопския веломаршрут и най-новата ни инициатива - Уикенд на отворените врати на "Новото тракийско злато" през април в Източните Родопи.

Българско сиво говедо

Българско сиво говедо е стара местна притивна порода. Според краниологични...

Прочети още

Трансродопи - маршрут за пешеходен и велотуризъм

Маршрутът тръгва от Триград през Кърджали стига до Ивайловград. Връща се обратно...

Прочети още