Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

Информационни материали на НТЗ в ТИЦ – Кърджали

Информационни материали за Източните Родопи – брошури, дипляни, книжки, издадени по проекта „Новото тракийско злато“, са на разположение на туристи и посетители в  Туристически информационен център – Кърджали.

Центърът се намира в подножието на парк „Простор“, непосредствено до стадион „Дружба”. От месец той реално заработи като нова общинска структура. Центърът предоставя безплатна информация за гостите на града и за местните жители за всичко, свързано с туризма - туристически забележителности, екскурзии, екомаршрути, археологически и исторически паметници на територията на Община Кърджали. Посетителите на Туристическия информационен център ще могат да се информират още за спортни и културни събития, места за настаняване и хранене, атракции и др.

Пътеводител и карта за Източните Родопи (на български и английски), брошури и дипляни за района, издадени по проекта, могат да се намерят и в другите туристически центрове в Източните Родопи (Маджарово, Ивайловград, Долно Черковище), в офиса на Габи Тур в Кърджали (бул. „България“ 74), както и в хотели и къщи за гости от мрежата на НТЗ.

Какво е Новото тракийско злато

"Новото тракийско злато” (НТЗ) в периода 2009-2014г е българо-холандски проект...

Прочети още

Родопско късорого говедо

Родопско късорого говедо е най-малобройната порода говеда в България. То е...

Прочети още