Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

select * from menu_items where id=(select item_id from item_menu where page_id= limit 1)

Местни водачи

George Kyuchukov


Георги Кючуков – 35 г, живее в град Кърджали, женен, с две деца. Дипломиран екскурзовод на исторически и археологически обекти, бакалавър „История“ и магистър „Политология“, преподавател по история в СОУ „П.Р.Славейков“ в Кърджали. Георги е водил много туристически групи из красивите културно-исторически обекти в България. С отличното си чувство за хумор и богат опит в комуникацията си с различни хора, той преодолява с лекота преградите и пред най-скептично настроените туристи.

Контакти: g_ki4ucov@abv.bg, mobile: 0885 924859

 

Marina Kutelova

Марина Кутелова – 50 г, живее в  Кърджали, омъжена, с две деца. Квалифициран екскурзовод по археологически туризъм, бакалавър „Инженер“, владее перфектно руски език и добро ниво на английски език. Марина е с богат опит в организацията на мероприятия от типа „тийм-билдинг“, отличен аниматор на туристически групи, умее да предразполага хората.

Контакти: kutelovam@mail.ru, mobile: 0899153266

 

George Hristov

Георги Христов – 66 г, живее в Кърджали, женен,  с две деца. Бай Георги е нашият „Бял вожд“. Притежава квалификации инструктор по ориентиране, инструктор по туризъм и планински водач с богат опит при воденето на групи из Родопите, Рила и Пирин. Отлично владее техниките за оцеляване в планината, умее да сплотява групите, така че да заработят в екип и да изпитат удовлетворение от всяко посетено място.

Контакти:
gabi_tour@abv.bg, mobile: 0886872390

 

 

Николай Найденов - 33 год., живее в Кърджали, женен, с една дъщеря. Квалифициран екскурзовод на исторически и археологически обекти, бакалавър „Български език и история“, добро ниво на владеене на английски език. 

Контакти: kayo_79@abv.bg , mobile: 0898564757,   web: www.perperikon.dir.bg 

 

 

Niki

Николай Василиев – живее в Горно поле, община Маджарово. Ники е женен, с 4 деца.  Дипломиран агроном от Пловдивския селскостопански университет. Основно се занимава с фермерство – говедовъдство и коневъдство. Заедно със съпругата си Бети създават Дивата ферма, която е първата ферма в България със затворен цикъл на изхранване. Типичен планинец и отличен ездач, Ники ще ви омагьоса с вълшебни приказки за природата на Източните Родопи и нейните обитатели. Предлага конна езда, планински преходи, посещения на местни забележителности, селски туризъм и др.

Контакти: wildfarm@tourism.bg, mobile: 0884990140

 

Todor Mitkov

Тодор Митков – 39 г, живее в село Плевун, Ивайловградска община. Тодор е член на асоциация „Зелени балкани“, владее начално ниво на английски език и се грижи за мястото за подхранване на лешоядите в село Плевун.

Контакти: tmitkov@greenbalkans.org, mobile: 0884004705  

 

 

 

Марин Куртев е роден през 1976 г. Завършил е лесотехническия университет в София през 1999 г. От 2004 до 2011 г е управител на природозащитния център на БДЗП в Маджарово. Има богат опит в областта на орнитологията и воденето на туристически групи. Участва в многобройни образователни дейности, мониторинг на птиците и зелени акции из цяла България. Понастоящем Марин предлага екскурзоводско обслужване, каякинг и наблюдение на дивата природа в района на Маджарово. Женен, с три деца.


E-mail: niccer@yahoo.com, Тел: 0887 941 698

Георги Кючуков – 33 г, живее в Кърджали, женен с две деца. Дипломиран екскурзовод на исторически и археологически обекти, бакалавър „История“ и магистър „Политология“, преподавател по история в СОУ „П.Р.Славейков“ в град Кърджали. Георги е водил много туристически групи из красивите културно-исторически обекти в България. С отличното си чувство за хумор и богат опит в комуникацията си с различни хора, той преодолява с лекота преградите и пред най-скептично настроените туристи.

Контакти:

Ферми и винарни

Винарска изба „Ямантиев“ - Ивайловград Избата е изцяло частна...

Прочети още

Възстановяване на благороден елен в Източните Родопи

“Новото тракийско злато“ и Националното ловно рибарско сдружение –...

Прочети още