Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

НТЗ на изложението ‘Fiets en Wandelbeurs’

Франк Зандеринк и Йохан Бекхаюс от екипа на "Новото тракийско злато" и Ивон Кемп от АРК представиха НТЗ и Източните Родопи на изложението ‘Fiets en Wandelbeurs’ в Амстердам, Холандия (1 и 2 март 2014). Това беше десетото издание на изложението.

`Fiets en Wandelbeurs`e национално холандско изложение, посещавано от много холандски туристи, любители на пешеходния и велосипедния туризъм. На щанда на НТЗ те можаха да се сдобият с карти и пътеводители за Източните Родопи, както и да получат информация за пътувания до района.

Изложението бе посетено от десетки хиляди души. Повечето от тези, които дойдоха на щанда на НТЗ бяха водени от любопитство към Източните Родопи и имаха специфични въпроси: как са организирани преходите пеша и на колело в района, къде може да се пренощува, къде може да бъде получена по-подробна информация. Колегите на щанда на НТЗ има оживени разговори с поне сто души.

Ръководителят на НТЗ изнесе 45-минутна лекция за района на Родопите, като подчерта неговия туристически потенциал. Лекцията бе посетена от около 20 души.

Какво е Новото тракийско злато

"Новото тракийско злато” (НТЗ) в периода 2009-2014г е българо-холандски проект...

Прочети още

Защитени местности

Защитена местност “Патронка”    Патронка се намира на южния...

Прочети още