Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

НТЗ в издание на Търговско-промишлената камара-Пловдив

Проектът „Новото тракийско злато“ е включен за първи път в най-голямото издание на пловдивския бизнес - Годишника на Търговско-промишлена камара – Пловдив.

На страница 135 на Годишника е статията за “Новото тракийско злато“ на български и английски.

Икономическият годишник 2013 е единственото годишно издание за икономиката на гр. Пловдив и Пловдивска област. То е предназначено за предприемачи, инвеститори, чуждестранни посетители, любознателни читатели. Годишникът отива до бизнеса, разпространяван чрез партньори като: Общинските и Областни администрации, правителствени институции; работодателски съюзи и организации; Агенцията по заетостта; Изпълнителната агенция за насърчаване на МСП; Агенцията за инвестиции; Пловдивски панаир; други панаири и изложения; туристически офиси; посолства, чуждестранни търговски мисии, чуждестранни инвеститори; мрежата на българските и европейските търговско-промишлени палати, и др.

Пловдивската търговско-промишлена камара е създадена на 03.04.1990 и е приемник на учредената през 1895 година в града Търговско-индустриална камара.  Камарата работи в рамките на системата на българските търговско-промишлени палати (26) , Световната Мрежа от ТПП, мрежата от Европейски информационни и иновационни центрове на ЕС - Еnterprise Europe Network (600), доставчик е на услуги с бизнеснасоченост за приблизително 1 000 членове и 6 000 клиенти годишно.

 

Вижте тук Годишника, а тук – статията за НТЗ

Перперикон – Археологически комплекс

Местоположение: Комплексът се намира на 20 км североизточно от гр.Кърджали,...

Прочети още

Резервати

Резерват Вълчи дол Резерватът Вълчи дол е единственият строг резерват в...

Прочети още