Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

Източните Родопи в Luxury Travel Guide 2013

България и Източните Родопи с тяхната завладяваща красота и богато биоразнообразие са представени в пътеводителя Luxury Travel Guide 2013 - европейско издание, публикувано през януари 2013 от LiveWire.

Поемайки на разходка из природата ще обогатите всичките си сетива, пише в статията си за пътеводителя Михаела Кирчева, координатор по екотуризъм в "Новото тракийско злато“ (НТЗ). Гледката към митичните Източни Родопи, която тя описва, може да накара всеки любител на природата да отиде в този регион на Европа: Зашеметяващата Родопа планина се разпростира в цяла Южна България, достигайки и части от Северна Гърция. Встрани от утъпканите пътища - това е едно от последните останали места в Европа, където може да видите диви кафяви мечки, рисове и разнообразни хищни птици.

В Източните Родопи се намират някои от най-добрите пешеходни и велопътеки в цяла Европа. Както всяка планина, в Източните Родопи има и прекрасни места за катерене. Ако посетите Родопите дори само веднъж, сърцето ви ще остане завинаги тук и ще ви се иска да се връщате отново и отново, за да вдишвате отново от чистия въздух, да откривате нови невероятни кътчета и да покорявате нови върхове, пише Михаела.

Екипът от професионалисти на "Новото тракийско злато" полага всички усилия да допринесе за вашето най-добро и автентично преживяване, се посочва в статията.

LiveWire е една от водещите онлайн бизнес платформи, базирани във Великобритания. Техни читатели са бизнес / корпоративни професионалисти от целия свят. Имат над 180 000 абонати за своите пътеводители Luxury travel guides и за бюлетините си. Сайта на LiveWire има над 90 000 уникални посетителя месечно. Повечето читатели са от Европа, предимно от Великобритания, Германия, Русия и Франция.

Вижте
тук статията на Михаела Кирчева в Luxury Travel Guide 2013 (стр 680 - 689).

Традиционни ястия

Източнородопски: Какво да закусим:  Гюзлеми – в Дивата ферма  Катми –...

Прочети още

Ферми и винарни

Винарска изба „Ямантиев“ - Ивайловград Избата е изцяло частна...

Прочети още