Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

Информационни материали на НТЗ в ТИЦ – Кърджали

Информационни материали за Източните Родопи – брошури, дипляни, книжки, издадени по проекта „Новото тракийско злато“, са на разположение на туристи и посетители в  Туристически информационен център – Кърджали.

Центърът се намира в подножието на парк „Простор“, непосредствено до стадион „Дружба”. От месец той реално заработи като нова общинска структура. Центърът предоставя безплатна информация за гостите на града и за местните жители за всичко, свързано с туризма - туристически забележителности, екскурзии, екомаршрути, археологически и исторически паметници на територията на Община Кърджали. Посетителите на Туристическия информационен център ще могат да се информират още за спортни и културни събития, места за настаняване и хранене, атракции и др.

Пътеводител и карта за Източните Родопи (на български и английски), брошури и дипляни за района, издадени по проекта, могат да се намерят и в другите туристически центрове в Източните Родопи (Маджарово, Ивайловград, Долно Черковище), в офиса на Габи Тур в Кърджали (бул. „България“ 74), както и в хотели и къщи за гости от мрежата на НТЗ.

Винопроизводители, винарни и дегустации

Винарна Тракия в село Поповец Дядо Димовото домашно вино е на пазара от 2012г....

Прочети още

Защитена местност “Черната скала”

ЗМ Черната скала е с площ 893,70 ха.  Обявена със заповед РД-473 от 11.07.2001 г. на...

Прочети още