Карта на сайта | Контакти

Избери език

Български
Намери
Бюлетин

Запишете се за последната информация по проекта

Уелнес къща “Планински изглед” - Ябълковец

Регион: Ардино
Населено място: Ябълковец
Вид настаняване: Хотели и семейни хотели
Категоризация: 0 без категория

Допълнителни услуги

 
Интернет
 
Детска площадка
 
Ресторант

Забележителности

 Исторически забележителности Дяволския мост, тракийска крепост Кривус
 Природни забележителности пещера Хладилника
 Пещера Хладилната пещера
 Наем на велосипед на рецепция
 Екскурзоводна рецепция
 Магазинв селото

Допълнителна информация

Уелнес къща “Планински изглед” се намира в село Ябълковец, между Кърджали и Ардино. Селото е близо до главния път и същевременно е далеч от шума на преминаващите автомобили. От Кърджали до къщата се достига за 20 мин.

Уелнес къщата всъщност е бившето училище в Ябълковец, превърнато в уютен и луксозен комплекс за почивка. Собствениците умело вграждат училищното наследство в сградата – карти, знамена, купи – и по този начин съхраняват историята на това място.

Тук ще намерите двойни стаи, студиа и апартаменти с индивидуален стил и с невероятна гледка към Източните Родопи. В обзавеждането са ползвани много естествени материали, които създават усещане за топлина. Всички помещения са с тераси, някои с вана и джакузи, други със собствена сауна. Цената варира според екстрите в стаята. Общо в комплекса могат да се настанят 65 човека.

Комплексът разполага със закрит СПА център с голямо джакузи, вътрешен отопляем басейн, парна баня и сауна. На двора е разположен външният басейн с шезлонги и чадъри и гледка към планината. В бившия спортен салон на училището ще намерите тенис на маса, батут, алпинистка стена и детски кът. В близост до комплекса има черен път, който през зимата се превръща в писта за шейни.

Механата е в родопски стил, на два етажа и предлага вкусна кухня и набор от местни специалитети. През лятото купонът се мести на прохладната веранда. 

На рецепция може да заявите велосипеди и АТВ под наем, водач, туристически карти, пътеводители и др. Има безплатен интернет.

Цени: 60 - 110 лв.

Контакти:

с. Ябълковец, община Ардино
tel. +359 889 996 697
planinski_izgled@abv.bg
http://www.facebook.com/PlaninskiIzgled